Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Guía metabólica

Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Traducir

Hola, Voldria saber si les mares i pares podríem aprofitar aquest web per tal que poguessiu editar u...

Hola,
Voldria saber si les mares i pares podríem aprofitar aquest web per tal que poguessiu editar una llista de productes alimentaris, amb les seves marques, que us anessim facilitant nosaltres, de la mateixa manera que hi teniu penjat la vostra informació.

Entenc que potser no sigui possible, i en aquest cas, caldria crear una web pròpia.

També comentar a tots els usuaris, que crec que sempre cal reconsultar els ingredients. No dic de fer-ho a cada compra, però si duna forma periòdica, donat que de vegades o be poden canviar els ingredients o be se'n especifiquen alguns que anteriorment no hi constaven. Jo ja mi he trobat en algun cas. Sabeu que cada cop les obligacions d"especificacio del producte son mes detallades i potser algun dia aconseguirem que allà a on indica "azucares", ens facin el favor d'indicar si es tracta de sacarosa o potser és dextrosa o maldodextrina, per exemple, que si que poden consumir.
Jo algun cop he escrit a les empreses i m'han confirmat el tipus de sucre. En el cas de les salsitxes de frankfurt Schara (no totes les varietats que ofereixen) ja fa uns anys que van indicar que el sucre era dextrosa,arrel d'una petició que els vaig fer.

Fins una altra

Mònica

Respuestas: 

Hola Julmar, Desde GM no va a ser posible publicar un listado de alimentos (marca comercial). Sin em...

Hola Julmar,

Desde GM no va a ser posible publicar un listado de alimentos (marca comercial). Sin embargo, estamos dispuestos a que los ususarios preguntéis sobre dudas que tengáis de alimentos y marcas comerciales en concreto, incluso que especifiquéis los productos que consumen vuestros hijos con un listado, para que verifiquemos su composción y para que otros usuarios los conozcan. De esta forma, cada usuario puede hacerse su propia lista de alimentos permitidos (con marca comercial).
Te agradezco que recuerdes a los usuarios que de una manera frecuente, vayáis mirando las etiquetas nutrucionales e ingredientes de los productos que compráis, puede que la marca comercial cambie algo de la composicón del producto y no avisan. De la misma forma, os recordamos que si detectáis algún cambio en un producto podéis informarlo a través de GM para que otros usuarios lo tengan en cuenta, y desde el equipo de GM os lo agradeceremos. Pensad que los que más sabéis en cuanto a productos, composición, cambios, marcas comerciales etc... sóis vosotros, los pacientes y familias que cada día conviven con la IHF.

Saludos,
D-N Natàlia Egea Castillo
Dietista-Nutricionista
Sección de Gastroenterología, Hepatología y Nutrición Infantil
Hospital Sant Joan de Déu. Barcelona